Aanbod
behandeling en training

MAAK EEN AFSPRAAK

De behandelingen bij Praktijk Karen - Cranio Haarlem zijn gebaseerd op vertrouwen en ontspanning. Met Cranio en massagetechnieken ga je de verbinding aan met jezelf en in de verdieping zoeken naar de oplossing.

 

MAAK EEN AFSPRAAK

Behandelingen cranio, bekkenbodemfysio, massage en meditatie

Craniobehandeling

Cranio is een zachte, manuele behandeling die zorgt voor bewustwording en ontspanning van het lichaam. De therapie helpt bij het loslaten van lichamelijke en emotionele spanning die ligt opgeslagen in het bindweefsel.

 

MEER OVER CRANIO

Bekkenbodemtherapie

Train zelf je bekkenbodemspieren op een zachte manier door het versterken van je diepe buik- en rugspieren en het beter beheersen van je eigen energie. Vrouw- en manvriendelijke, non-invasieve aanpak.

 

BEKKENBODEMTHERAPIE

Bewustwordingsmassage

Door de aanraking van de huid, massage van de spieren en het bewuster voelen van jezelf, kom je tot meer verbinding met jezelf en je lichaam waardoor je ook meer verbonden bent met het positieve van het leven om je heen.

 

BEWUSTWORDINGSMASSAGE

Meditatie 1-op-1 begeleiding en groepsmeditatie in Haarlem

In stilte verbinding aangaan met jezelf kan via meditatie. Soms is het fijn om wat begeleiding te krijgen in het vinden van de juiste weg. Praktijk Karen begeleidt jou op je pad naar bewustwording.

 

BEKIJK MEDITATIE

"Ik heb meerdere cranio-sacraal sessies bij Karen mogen ondergaan. Buiten het feit dat ze enorm professioneel is in haar werk, doet ze veel meer dan dat. Ze zet ook haar eigen intuïtie tijdens de sessies in, waardoor elke behandeling uniek is en het veel verder gaat dan ‘alleen’ een cranio-sacraal consult. Bij Karen voel je je in veilige handen. Ik kan haar van harte aanbevelen. Ze brengt je weer in contact met jezelf. J. R."

"Karen is een heel prettig persoon en zeer kundig. Zowel in fysiotherapie als cranio sacraal therapie. Ze kijkt goed naar welke technieken het meest passend zijn om je klacht te verhelpen. Daarnaast voelt ze mensen goed aan. Ik kan haar van harte aanbevelen." C.S.

"Karen heeft mij erg geholpen bij het weer contact maken met mijn hart, waardoor ik weer in verbinding ben met mijzelf en mijn omgeving." J.W. N.

NEEM CONTACT OP

Praktijk Karen | Cranio Haarlem

Lotterstraat 41, Haarlem
Bel voor een afspraak:
06 45 22 38 53

 

KVK nummer 66149355  -  BTW nummer NL002504003B56