Blogs over
Cranio  bewustwording & meer
 

Cranio bij moeder & baby

"A mother is where it begins."

Daar is je kindje dan! Jullie hebben zo lang moeten wachten. Maar de roze wolk waar iedereen het over heeft... daar zit jij niet op. Je kindje is onrustig, huilt of spuugt veel en overstrekt zijn of haar lijfje. Wat is er toch aan de hand? Je kindje kan het zelf niet vertellen.

Lees meer  >
 

Cranio bij kinderen & tieners

"Children see magic because they look for it."

Kinderen zijn magisch en puur natuur. Toch worden ze uit dit natuurlijke geluk getrokken: de moeilijke geboorte die blijft hangen, een klein ongeluk waarbij ze iets breken, schoolregime,.. of ze hebben last van stress die de ouders ondervinden in het eigen lichaam en leven... 

Lees meer  >
 

Cranio bij borstvoeding

"Breastfeeding is a gift that lasts a lifetime."

Borstvoeding is een intiem proces dat zich afspeelt tussen moeder en baby. De ene kan niet zonder de andere. Om die reden is de relatie tussen moeder en kind degene die grotendeels bepaalt of de borstvoeding succesvol zal zijn, of niet. Wat zit er in de weg? 

Lees meer  >
 

Cranio bij burn-out of stress

"Burn-out: you've been going through the motions your soul has departed."

Je wil voor al je wensen in het leven gaan. Maar je bent moe, en je binnenwereld fluit jou terug van alle activiteit in de buitenwereld. Cranio-sacraal helpt jou je centrum te vinden en te behouden, met simpele tools om altijd je weg en je richting te vinden in het leven. 

Lees meer  >
 

Cranio bij pijn

"Don't believe in pain-management, believe in trying to cure persistent pain."

Pijnklachten hebben vaak een aanwijsbare oorzaak zoals een operatie, ziekte, ongeluk of sportblessure. Maar het is niet altijd even duidelijk waar de pijn vandaan komt. Cranio-sacraal behandelingen helpen om pijn te laten verdwijnen en houden rekening met mogelijk emotionele oorzaken.

Lees meer  >
 

Cranio bij trauma & letsel

"Your trauma is not your fault; only your healing is your responsibility."

De impact van een trauma draag je elke dag met je mee. Dit trauma kan een ongeluk zijn met lichamelijk of emotioneel letsel, het meemaken van een schokkende gebeurtenis of het doormaken van een ingrijpende verandering. 

Lees meer  >
 

Cranio bij Rouw

"Wat mag zijn in Liefde kan gedragen worden."

Cranio-sacraal brengt je in contact met het zachte weten van lichaam en ziel en geeft rust en stabiliteit tijdens het doorstaan van het verlies of dreigende verlies. Het is goed om te beseffen dat rouwen ook wel rouwarbeid genoemd wordt, het is echt niet niks. Zorg voor jezelf. 

Lees meer  >
 

Reviews Clienten

Craniosacraal therapie heeft zonder te overdrijven mijn leven veranderd. Na jaren met permanente hoofdpijnen... 

 

I stumbled upon Karen's work when looking for an alternative health modality to support my healing form an autoimmune skin condition... 

Lees meer  >
 

De chemie van een blije geboorte

"Iedere geboorte is een boodschap van liefde, een glimlach naar het leven."

Het geluk van een geboorte start bij jou, in jouw binnenwereld. Je onbewuste zelf kan dit in de weg zitten, doordat er boodschappen zitten opgeslagen - vanuit je eigen geboorte  - of vanuit het nu, want je intuitie pikt de belemmeringen op van de mensen om je heen.

Lees meer  >
 

De eierstokken: spirituele energie

"You spend most of your life in your head... there is a wiser place to be."

De eierstokken - mooi gezegd 'de vruchtbeginselen' - zijn de biologische lichtgeneratoren. Ze geven ons vitaliteit, blije uitbundigheid en een zacht & sterk, heldere vrouwelijke essentie. 40% van onze spirituele vrouwelijke levensenergie wordt hierin bevat. 

Lees meer  >
 

De yoni: verbonden met brein

"Enlightenment is in your yoni."

Om de vagina ten volle te begrijpen moeten we ons realiseren dat ze niet alleen verbonden is met het vrouwelijke brein maar ook een essentieel deel is van de vrouwelijke ziel. Vrouwelijk seksueel plezier dient als een medium tot vrouwelijke zelfkennis, creativiteit en moed,... 

Lees meer  >
 

Moederschap als het spirituele pad

'My Child, when you came to me, Ecstasy!

Moederschap was ooit een zogezegd obstakel om een Goddelijke Mens te worden. De norm was immers om je te onttrekken aan het menselijke leven en gewijd aan god te leven. Dit gedrag spiegelde een diepe scheiding tussen het menselijke en het goddelijke, ... is dat zo? 

Lees meer  >
 

Dichtbundel Karen Amaya Anna

Your Eyes

May my eyes be like the sun,... 

Lees meer  >
 

Dichtbundel Karen Amaya Anna

When mother calls

When mother calls, we all hear the voice of the unknown, ... 

Lees meer  >

NEEM CONTACT OP

Praktijk Karen | Cranio Haarlem

Lotterstraat 41, Haarlem
Bel voor een afspraak:
06 45 22 38 53

 

KVK nummer 66149355  -  BTW nummer NL002504003B56